O poveste de succes

Principiile și produsele HLCC® sunt folosite în 300 de locații în 30 de țări din întreaga lume, de la New York pâna Londra, din Stockholm, până în Hong Kong.
Din 2012, suntem parteneri ai emblematicului lant de saloane TONI&GUY din Marea Britanie.
În același an, am primit distincția „Most Innovative Aesthetic Treatment in UK”. 

Cea mai avansată metodă de tratament pentru căderea părului.

Am înlocuit tratamentele invazive, cu perioade lungi de recuperare, cu o abordare multiterapeutică, bazată pe pași simpli și procedee care pot fi integrate perfect în rutina zilnică a oricărei persoane.
Tratamentele dezvoltate de noi au revoluționat opțiunile pe care le au femeile care se confruntă cu căderi masive sau subțieri ale părului, pentru care transplantul de păr nu este o opțiune realistă și comodă.

HLCC® este lider global în terapia cu laser împotriva căderii părului.

De peste 30 de ani, tratăm cu succes căderea părului la bărbați și femei prin produse proprii și echipamente laser cu lumină de joasă intensitate.
Programele noastre sunt concepute de către o echipă de medici și experți tricologiști cu experiență și se concentrează pe oprirea căderii, stimularea creșterii și îndesirea părului.

Soluții cu rezultate testate clinic

Schemele de tratament HLCC® combină igiena scalpului, terapia cu laser și inhibitorii de dihidrotestosteron (DHT), pentru a obține cele mai bune rezultate în următoarele probleme ale părului:
  • Alopecia androgenetică la bărbați și femei
  • Subțierea părului
  • Păr casat și deteriorat
  • Alopecia areata
  • Alopecie de tracțiune

Oportunități în România

Sprijinim medicii, centrele spa medicale si saloanele de frumusețe să integreze cu ușurință tratamentele pentru păr HLCC® în portofoliul lor de servicii.
Furnizăm produse specializate, lasere medicale pentru căderea părului și asigurăm instruire pas cu pas pentru desfășurarea procedurilor și operativitatea afacerii.
Echipa noastră este certificată de Institutul de Tricologie din Statele Unite ale Americii (USTI).
Vrei să aduci în orașul tău tratamente inovatoare împotriva căderii părului și să câștigi reputație în fața clienților?
Te invităm să vizitezi pagina de Afiliere.