Sfaturile Tricologului (FAQ)

Sfaturile Tricologului (FAQ)

Pentru a înțelege tratamentele pentru căderea părului, trebuie să înțelegeți mai întâi căderea părului în sine. Există numeroase cauze ale căderii părului principalele fiind: DHT (dihidrotestosteron), Sebum, Nutritia firului de păr (vezi Cauzele caderii parului) iar tratamentele noastre constau in produse si tehnologii care combat fiecare cauză în parte. 

Folosind simultan aceste „arme” de combaterea căderii părului, se lucrează asupra fiecărei probleme în parte și astfel se creaza un sistem de tratament care actioneaza sinergic fiind extrem de eficient și cu rezultate excepționale. 

Produsele pot fi împărțite în următoarele categorii:

  • Stimularea Parului – Produse pentru regenerarea parului cu succes dovedit clinic și ingrediente unice precum compusul marin din gelul de regenerare cu ingrediente naturale Maximum Growth Therapy . 

Par grasProduse recomandate pentru problemele de par gras.

Par subtiat  – Alimentatia si nutritia părului este una din tehnologiile principale folosite de HLCC în combaterea problemelor de caderea parului.

Par deteriorat - Tratamente pentru întărirea firului de par ars, deteriorat, casant, care se rupe pe lungime. 

Recomandăm sa ne contactezi pentru a putea discuta cu unul din specialiștii care îți pot recomanda produsele necesare problemelor tale și tratamentul potrivit. Contact

 Pentru persoanele care se confrunta cu episoade de caderea parului recomandam samponul anticadere  si terapia cu laser  care si-au dovedit eficienta după doar cateva saptamani de la utilizare. 

Pentru probleme de calvitie iti recomandam sa completezi chestionarul de consultatie web sau sa ne contactezi pentru a discuta cu unul din specialistii nostri despre problemele tale.

Terapia cu laser și-a dovedit eficiența in nenumărate studii clinice si cazuri individuale. Este un tratament care ajuta firul de par, scalpul si foliculii sa funcționeze optim mentinandu-si procesul natural de regenerare. Vezi mai multe despre tratamentul laser aici 

Cel mai eficient program de tratament al nostru la ora actuala este programul Complete care adresează problemele de sanatate a scalpului, diminuează problemele de par gras, opreste caderea parului și ajuta la regenerarea lui prin ingredientele naturale inhibitoare de DHT. 

Pentru un efect rapid vizibil suplimentele Complete asigura aportul necesar zilnic de vitamine și minerale si hrănește firele de par subnutrite si subtiate restaurand totodata culoarea naturala a parului și repigmentarea lui. Un program Complete contine produsele necesare pentru 3 luni si oferă reduceri substanțiale față de achiziția produselor individual. 

Rezultatele cele mai bune se vor obține folosind concomitent Produsele din Programul Complete impreuna cu Terapia laser.

Terapia cu laser nu are nici o contraindicatie și nu a rezultat niciun efect secundar în cele peste 3.500 de studii clinice efectuate. Toate studiile au dovedit ca parul se regenereaza in 100% din cazuri. Vezi mai multe detalii aici.  

Suplimentele noastre conțin DOAR vitamine și minerale, extracte vegetale naturale și un compus marin natural. Nu conțin hormoni sau alte substanțe care sa altereze starea de sanatate sau care sa influențeze negativ organismul,  ceea ce face ca suplimentele și restul produselor noastre să poată fi folosite atât de femei cat și de barbati. 

Ca orice alt produs cosmetic șampoanele și balsamurile pot cauza mancarimi sau iritatii celor cu probleme de scalp sensibil sau afectiuni dermatologice ale scalpului. 

Va recomandăm să citiți cu atenție ingredientele produselor, modul de utilizare si contraindicatiile. Pentru întrebări despre produse ne puteti contacta oricand telefonic, pe email, whatsapp sau messenger.

Daca aveti intrebari specifice starii dumneavoastra de sanatate va recomandam sa va consultati cu medicul dumneavoastra.

Ai alte întrebări?

Informațiile furnizate pe acest website și literatura noastră au rol strict informativ, iar informațiile furnizate pe acest website au rolul de a susține, nu de a înlocui, relația dintre un pacient/vizitator pe website și medicul curant al acestei persoane. Informațiile și opiniile exprimate pe acest website pot să le aparțină doctorilor care sunt experți în căderea părului și specialiștilor în căderea părului care au scris aceste informații și opinii în baza propriei lor educații și experiențe și a celor peste 25 de ani de muncă clinică în cadrul clinicii Hair Loss Control Clinic (HLCC®).

Informațiile furnizate trebuie examinate din perspectiva fiecărui caz individual evaluat de doctori locali. Dezvoltatorii website-ului, HLCC și companiile sale asociate nu își asumă în nici un caz răspunderea asupra consecințelor suportate de către pacienții care ar putea utiliza informațiile furnizate pe acest website. HLCC, alături de experții noștri în căderea părului și echipa noastră pentru căderea părului vă asigură de depunerea tuturor eforturilor pentru cei care solicită online pentru soluții de tratament. Cu toate acestea, vă rugăm să luați la cunoștință faptul că noi nu pretindem să diagnosticăm, tratăm, vindecăm, reducem sau prevenim vreo afecțiune sau boală în fiecare caz, nici nu garantăm vreun remediu magic. Produsele și afirmațiile despre anumite produse și programe și lasere pentru pierderea nu au fost evaluate de către HLCC sau US Food and Drug Administration (FDA) și nu sunt destinate diagnosticării, tratării, vindecării, reducerii sau prevenirii oricărei afecțiuni sau boli. Rezultatele diferă de la o persoană la alta. Înainte de utilizarea oricăror informații sau produse, ar trebui să vă consultați cu medicul dvs. Se presupune că utilizatorul a citit și a acceptat aceste precizări legale atunci când utilizează informațiile sau literatura de pe acest website și opțiunea de tratament online. HLCC nu face nici o afirmație despre oricare dintre laserele sau produsele pe care le vinde. Avizul din partea US Food & Drug Administration (FDA) pentru dispozitivul cu laser medical HairMax LaserCombs este acum dovedit clinic că stimulează creșterea părului la bărbații cu alopecie androgenetică (Norwood IIA până la V, cu tipurile de piele Fitzpatrick I până la IV).

Ai alte întrebări?