Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI
CAP. I: ASPECTE GENERALE
1.1 Termenii si conditiile prezentate in cele ce urmeaza se aplica tuturor Clientilor paginii de internet www.hlcc.ro (denumita in continuare Site). Raportat la prezentul, Clientul este persoana care acceseaza Site-ul, indiferent de motive, indiferent daca si-a creat sau nu un cont pe Site si care beneficiaza de serviciile oferite prin intermediul acestuia, iar detinatorul Site-ului este Furnizorul.
Detaliile Furnizorului:
S.C. Hair Loss Clinic Center SRL (HLCC Romania)
Adresa: Strada Smardan nr 1, Bl P3, Parter, Iasi 700310, Romania
Telefon: 0725575557
e-mail: info@hlcc.ro
1.2 Accesarea, vizualizarea sau utilizarea Site-ului sau a unor parti ale acestuia implica acceptarea de catre Client a termenilor si conditiilor stipulate in prezenta pagina. Prezentul acord de utilizare si comanda produce efecte juridice intre Client si furnizor. Acceptarea se considera fara rezerve.
1.3 Furnizorul isi rezerva dreptul de a actualiza termenii si conditiile de utilizare a Site-ului fara o notificare prealabila a persoanelor care il utilizeaza, modificarile intrand in vigoare de la momentul publicarii lor pe Site. Este de obligatia Clientilor de a verifica periodic clauzele cuprinse in prezentele termene si conditii. In sensul celor de mai sus, Furnizorul isi rezerva dreptul de a opera modificari de continut, forma, asezare, preturi, produse, fara a fi necesara anuntarea in prealabil a Clientilor despre acestea.
1.4. Prezentele clauze nu se aplica si paginilor de internet la care se face referire sau trimitere in cuprinsul Site-ului, iar Furnizorul nu este raspunzator de continutul acestor site-uri apartinand unor terte persoane. Prezentarea unor linkuri de internet apartinand altora se poate face in scop informativ sau publicitar.
1.5. Toate persoanele care acceseaza prezentul site realizeaza o declaratie implicita, pe propria raspundere, ca au minim 18 ani si ca au capacitate deplina de folosinta si de exercitiu, putand contracta in mod valabil in conditiile mai jos mentionate. Prezentele termene si conditii constituie un contract intre partile implicate, avand putere de lege intre acestea. Orice persoana care nu intelege sau nu este de acord cu acestea este invitata sa paraseasca de indata acest Site. Nici unul dintre produsele sau laserele la care se face referinta pe acest Site nu a fost testat sau autorizat pentru utilizarea de catre minori sau persoane sub 18 ani si nu sunt destinate utilizarii de catre minori sau persoane cu varsta sub 18 ani.
1.6. In cazul in care Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru prezentul, acesta are dreptul de a renunta la accesul la serviciile oferite prin intermediul Site-ului, la primirea de newsletter/ alerte/ notificari din partea Furnizorului.
1.7. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat cu privire la prezentele clauze pe perioada derularii unei comenzi (de la momentul plasarii comenzii pana la primirea produselor si achitarea acestora) sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor comenzilor fata de Furnizor.
1.8. Furnizorul nu poate fi tras la raspundere pentru pierderi, deprecieri sau pentru cheltuieli directe sau indirecte, datorate oricarei greseli sau intarzieri in implementarea obligatiilor datorate oricarui eveniment sau circumstante aflate in afara controlului Furnizorului, incluzand, dar nelimitandu-se la cazuri de forta majora sau caz fortuit si intreruperi de curent electric, defectiuni ale echipamentelor sau alte situatii asemanatoare.
1.9. Pentru informatii referitoare la programul/procedurile de afiliere este recomandabila apelarea, la un consultant impotriva caderii parului disponibil aici. Toate locatiile unde se pot comanda/comercializa produsele de pe Site sunt detinute de operatori economici distincti de Furnizor si operate de acestia in mod independent.

CAP. II: PRODUSE SI SERVICII
2.1. Furnizorul poate afisa pe Site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Furnizorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.
2.2. Informatiile furnizate pe Site au rol strict informativ, de a sustine, nu de a inlocui relatia dintre Client (fie el deja pacient sau nu al unui medic) si un medic. Astfel, desi parte din informatiile si opiniile exprimate pe Site apartin doctorilor si/sau specialistilor experti in problema acaderii parului si care au obtinut aceste informatii si si-au format opinii relevante in baza propriei lor educatii si experiente, intre care speste 30 de ani in cadrul clinicii Hair Loss Control Clinic (HLCC®), recomandam consultarea intodeauna a unui medic cu privire la folosirea de catre Client a produselor respective deoarece Furnizorul si companiile sale asociate nu isi pot asuma raspunderea privind eventualele consecinte asupra Clientilor, fiecare individ fiind unic.
2.3. HLCC nu pretinde ca poate inlocui rolul unui medic in a a diagnostica, a trata, a vindeca, reduce sau preveni vreo afectiune sau boala in fiecare caz, nici nu poate garanta functionarea produselor ca fiind echivalentul unui remediu magic. Produsele (implicit afirmatiile despre anumite produses /programe /lasere) impotriva pierderii parului nu au fost evaluate direct de catre HLCC sau US Food and Drug Administration (FDA prescurtat in engleza, Asociatia Pentru Medicamente si Alimente in romana) si nu sunt destinate diagnosticarii, tratarii, vindecarii, reducerii sau prevenirii oricarei afectiuni sau boli, nici nu reprezinta dispozitive medicale. Rezultatele difera de la o persoana la alta. Inainte de utilizarea oricaror informatii sau produse, este recomandat Clientului sa ase tconsulte cu medicul sau/un medic.
2.4. Avizul din partea US Food & Drug Administration (FDA) pentru dispozitivul cu laser medical HairMax LaserCombs este la momentul publicarii pe Site dovedit clinic ca stimuleaza cresterea parului la barbatii cu alopecie androgenetica (Norwood IIA pana la V, cu tipurile de piele Fitzpatrick I pana la IV). Pentru vizualizarea acestui aviz FDA se poate accesat http://www.accessdata.fda.gov/cdrh_docs/pdf10/K103368.pdf.*
Singurul laser clinic aprobat pentru caderea parului la femei este MEP-90 si tse poate vizualiza aprobarea FDA prin accesarea adresei http://www.accessdata.fda.gov/cdrh_docs/pdf9/K091496.pdf. Pana la alte informatii, este evidentiat ca numai laserele aprobate de FDA au efecte dovedite impotiva acaderii parului. Totodata va informam ca exista multe alte dispozitive aprobate de organisme activante in domeniu. FDA aproba medicamente precum Minoxidil si ofera aprobare pentru dispozitive precum HairMax LaserComb, Theradome, iGrow etc.. Furnizorul a inclus in programele sale aceste produse si lasere, cat si alte medicamente aprobate precum Minoxidil. sFurnizorul mentioneaza ca desi sunt dovedite ca fiind eficiente in peste 334 de clinici din intreaga lume, nici unul dintre programele noastre nu este aprobat in sine de catre FDA (costul pentru aceasta fiind prea mare), ci este posibil doar ca elementele separate din programele respective sa fie aprobate. Singura versiune cu aplicare locala a Minoxidil autorizata de catre FDA pentru cresterea parului este Rogaine® si echivalentele generice exacte ale acestuia. HLCC vinde atat echivalente generice exacte – cel mai des acestea sunt alte formule netestate de FDA pentru cresterea parului.
2.5. Toate clinicile HLCC sau clinicile afiliate ofera programe cu solutii de tratament impotriva caderii parului si programe de tratament cu laser impotriva caderii parului care pot include Rogaine, substanta generica 5% Minoxidil, Propecia si pieptenele HairMax Laser, etc., fiecare dovedit ca regenereaza in anumite cazuri parul si opreste caderea acestuia. Toate mentiunile referitoare la cresterea parului, oprirea caderii parului, schimbarea aspectului parului care capata un aspect mai des, mai gros si mai sanatos nu se refera decat la programele care includ aceste produse. Toate celelalte produse sunt de natura cosmetica si nu pretind ca regenereaza parul si/sau ca ii opresc caderea. Pentru claritate, indiferent cat de eficient sau ineficient este un anumit produs, atata vreme cat nu este avizat ca dispozitiv medical (precum MEP-90 si Hairmax Lasercomb, sau produse avizate de FDA precum 5% Minoxidil sau Propecia®), acesta este un produs pur cosmetic si, in consecinta, nu este destinat diagnosticarii, tratarii, vindecarii, reducerii sau prevenirii in orice mod a oricaror afectiuni.
2.6. Pretul produselor este cel afisat in lei (incluzand TVA) si acesta nu poate fi achitat decat in aceasta moneda.
2.7. Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul Site-ului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.
2.8. In prezentarea produselor si/sau a serviciilor oferite prin intermediul Site-ului, Furnizorul are prerogativa utilizarii si a altor accesorii care nu sunt sau pot sa nu fie incluse in costul produsului in cauza, fiind folosite exclusiv cu titlu de recomandare. Clientul intelege ca imaginile produselor sunt afisate cu titlu de prezentare a acestora, neconstituind o obligatie contractuala din partea Furnizorului.

POLITICA DE LIVRARE:
1. Reguli generale
Produsele comandate de Cumparator in conformitate cu Termenii si Conditiile de Vanzare vor fi livrate la adresa indicata de Cumparator ca fiind adresa de livrare pentru respectiva Comanda („Adresa de livrare”).
Hair Loss Clinic Center livreaza pe intreg teritoriul Romaniei.
Facturile de achizitie sunt transmise prin mesaj electronic la adresa de mesagerie electronica indicata de Cumparator in momentul inregistrarii sale pe Site-ul Hair Loss Clinic Center sau in format hartie, impreuna cu Comanda.
2. Caracteristicile modalitatilor de livrare ale Site-ului WWW.HLCC.RO
2.1. Modalitatile de livrare
(i) Livrarea prin FAN Courier Express S.R.L. / GLS GENERAL LOGISTIC SYSTEMS ROMANIA S.R.L / SAMEDAY COURIER (DELIVERY SOLUTIONS S.A.) in continuare « CURIER »
In momentul livrarii, livrarea se face de catre prepusul CURIER Cumparatorului sau destinatarului Comenzii, iar acesta din urma semneaza o confirmare de primire. Aceasta confirmare de primire face dovada livrarii de catre Hair Loss Clinic Center si a primirii de catre Cumparator sau destinatarul Comenzii a produselor comandate.
Insasi livrarea coletului nu poate fi contestata daca respectivul colet apare sa fi fost livrat, sistemul informatic (print screen) al transportatorului facand dovada acestui fapt.
Prin agrearea Termenilor si Conditiilor de Vanzare, Cumparatorul este de acord si imputerniceste transportatorul ca, in cazul in care Cumparatorul insusi sau destinatarul livrarii nu este prezent la adresa indicata pentru livrare, sa remita coletul catre oricare dintre persoanele aflate in incaperile acestuia.
Costul livrarii este de 20 (douazeci) lei pentru comenzi de pana la 500 lei. In cazul comenzilor cu o valoare mai mare de 500 lei, Cumparatorul beneficiaza de livrare gratuita.
Daca Cumparatorul exercita dreptul de retragere din contractul de vanzare-cumparare in sensul returnarii produsului, Cumparatorul suporta costul de returnare a produsului. Vezi detalii de returnare a produselor mai jos.

III. CONDITII DE RETURNARE A PRODUSELOR
3.1. Furnizorul doreste ca produsele comercializate sa satisfaca pe deplin cerintele de calitate ale Clientului. In conformitate cu prevederile OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, Clientul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 de zile calendaristice. Perioada de retragere expira dupa 14 zile calendaristice calculate incepand cu ziua la care Clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de Client, a intrat in posesia fizica a produselor. In cazul in care prin intermediul unei singure comenzi sunt comandate de catre Client mai multe produse care sunt livrate separat, termenul de 14 de zile se va calcula de la data la care Clientul sau o terta persoana indicata de Client, alta decat transportatorul, intra in posesia fizica a ultimului produs.
3.2. Pentru a exercita dreptul de retragere, Clientul trebuie sa informeze Furnizorul cu privire la decizia acestuia de a se retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, trimisa prin posta sau la adresa dee-mail din datele de contact ale Furnizorului, care trebuie sa contina minim urmatoarele informatii: numele si prenumele Clientului, adresa, numarul de telefon, numarul de fax si / sau adresa de e-mail, numarul facturii, data primirii produselor, motivul returului.
3.3.Pentru a considera ca dreptul de retragere a fost exercitat in termenul-limita de 14 zile calendaristice, este suficient sa fie trimisa comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere. Aceasta se poate face prin e-mail catre info@hlcc.ro
3.4. Urmare a retragerii, Furnizorul va rambursa orice suma pe care a primit-o de la Client, inclusiv costurile livrarii, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care cel dintai este informat cu privire la decizia Clientului de a se retrage din prezentul contract. Rambursarea se va amana pana la data la care Furnizorul va primi inapoi produsele sau pana la momentul la care Clientul a furnizat dovada trimiterii inapoi a produselor, fiind valabila data cea mai indepartata.
3.5. Produsele ce urmeaza a fi returnate trebuie sa fie trimise Furnizorului prin intermediul unei firme de curierat rapid la urmatoarea adresa de retur: Str. Smardan nr 1, Bl. P3, parter, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile calendaristice de la data la care Clientul a comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice. Costul direct al returnarii produselor va fi suportat in intregime de Client.
3.6. Clientul este responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
3.7. Produsele returnate trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii cumulativ: produsul trebuie sa fie in stare perfecta, asa cum a fost livrat, sa aiba etichetele originale atasate produsului in starea initiala in care au fost primite, sa nu fie folosit sau deteriorat, sa fie in ambalajul original, in stare perfecta, impreuna cu toate accesoriile si documentele de achizitie in original; in situatia in care aceste conditii nu sunt respectate, returul nu va fi acceptat. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari. Coletul trebuie sa contina si declaratia de retur completata cu toate informatiile necesare, intre care: – Factura de achizitie sau bonul fiscal emise de catre Furnizor; – Certificatul de garantie care a fost eliberat la vanzare.
3.8. Clientul nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii: – In cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit; – In cazul in care cererea de returnare are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 14 zile calendaristice, calculata conform celor de mai sus; – In cazul in care se returneaza un produs, iar produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit); -Seria, marcajul sau codul de identificare al produsului a fost sters sau prezinta urme de stantari artizanale; -Deterioararea sigiliilor de producator acolo unde este cazul; – Produsele originale sunt aduse din depozite externe aflate in afara Romaniei; – Produsele sunt lipsite de accesoriile si/sau componentele originale; – Produsele au fost comandate prin comenzi speciale, externe pentru care s-a solicitat avans; In cazul comenzilor care au beneficiat de livrare gratuita si ulterior sunt returnate partial sau total, din diverse motive neimputabile Furnizorului (ex. date de identificare comunicate eronat catre Furnizor), taxa de livrare acordata initial cu titlu gratuit va fi suportata de Client. Daca solicitarea garantiei este intemeiata, Furnizorul va repara /inlocui in termen de 14 zile calendaristice de la data depunerii cererii de garantie, produsele neconforme. de transport, manipulare, diagnosticare, expertizare, demontare, manopera, etc) Returul se va face prin aceiasi modalitate ca la expediere daca este agreat a fi suportat de catre Furnizor sau prin orice alta modalitate corepsunzatoare in conditiile uzuale de suport al costului returului de catre Client.
3.9. Conform O.U.G. 34/2014 (art. 16 lit. d si e), Furnizorul isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid. Clientul va fi informat pe pagina fiecarui produs daca acesta nu este returnabil.
DETALII DE RETURNARE
Ne dorim si facem tot posibilul sa fii pe deplin multumit de cumparaturile efectuate Online pe site-ul nostru totusi, in cazul in care nu esti multumit/a de produsele achizitionate, le poti returna in baza prevederilor legale in vigoare.
Consumatorul are dreptul sa se retraga din contract in termen de 14 zile calendaristice, fara a fi nevoit sa specifice un motiv.
Prin urmare, poti returna orice produs comandat din magazinul nostru virtual, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara a ti se cere motivul pentru care ai luat aceasta decizie. Denuntarea de contract se face numai in scris. Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (sa aiba ambalajul original si documentele care l-au insotit – factura fiscala si chitanta, dupa caz). In maxim 14 zile calendaristice de la data returnarii iti vom inapoia contravaloarea comenzii in contul tau sau prin mandat postal.
Cheluielile de returnare vor fi suportate de catre cumparator in cazul in care renuntarea nu este din vina Hair Loss Clinic Center. Nu se vor inapoia cheltuielile de transport.
Nu pot fi returnate produse care, din motive de igiena, nu pot fi revandute. Nu pot fi returnate produsele cu sigiliul rupt. Noi ne asiguram ca produsele ajung la client in cele mai bune conditii.
Daca ti-a fost trimis un alt produs decat cel comandat, il poti returna. Noi vom suporta toate cheltuielile de transport si iti vom trimite produsul cerut imediat ce vom primi coletul. In cazul in care produsul respectiv nu mai exista in stoc, ti se va returna integral contravaloarea acestuia sau vei avea posibilitatea sa selectezi alte produse de pe site-ul nostru in limita sumei achitate.
Daca ai comandat din greseala alt produs, poti returna produsul pentru a fi schimbat, cu conditia ca produsul sa fie sigilat si nedeteriorat. Taxele de transport vor fi suportate de catre tine.
Pentru a putea returna produsul trebuie sa ne scrii la adresa: info@hlcc.ro. Mail-ul trebuie sa contina numarul comenzii si motivul returnarii pentru a stabili daca plata returului va fi suportat de catre noi in caz de eroare din partea noastra sau de catre dvs. In cel mai scurt timp dupa procesarea cererii de retur, veti fi contactat pentru detalii.
IV. LIMITAREA RESPONSABILITATII FURNIZORULUI:
4.1. Furnizorul nu garanteaza functionarea neintrerupta si lipsita de erori a Site-ului si a serverelor, dupa cum nu este raspunzator de riscurile specifice utilizarii site-urilor informatice (virusi, alte elemente sau actiuni care pot provoca daune specifice Internetului si tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securitatii informatiilor).
4.2. In limitele permise de legea in vigoare, toti Clientii declara expres ca inteleg ca Furnizorul nu garanteaza ca expres sau implicit ca:
4.2.1. serviciul va fi potrivit cerintelor Clientului;
4.2.2. serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel;
4.2.3. produsele/serviciile obtinute gratis sau contra-cost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor Clientului.
4.3. Clientii inteleg ca nu au niciun drept de proprietate intelectuala sau alte asemenea pentru orice informatie creata sau generata de accesul pe Site, chiar si regasite in sectiunea de cont al Clientului. 4.4. Furnizorul nu poate fi tinut responsabil in nici un fel in fata niciunui Client care utilizeaza Site-ul sau continutul acestuia, altfel decat in limita prezentelor termene si conditii de utilizare.
4.5. Furnizorul nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

V. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE – PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
5.1 Furnizorul certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date Datele cu caracter personal vor putea fi folosite de catre Furnizor pentru a trimite utilizatorului/Clientului confirmarea comenzilor,diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al Clientului.
5.2 In sensul celor de mai sus, in conformitate cu Decizia nr. 200/2015 privind stabilirea cazurilor de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru care nu este necesara notificarea, precum si pentru modificarea si abrogarea unor decizii, emisa de presedintele Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si publicata in Monitorul Oficial nr. 969 din 28 decembrie 2015, Furnizorul nu are obligatia de a se inregistra ca operator de date cu caracter personal. Astfel, prin decizia mai sus invocata, Autoritatea de supraveghere a stabilit situatiile in care se mentine in sarcina operatorilor obligatia de notificare raportat la natura datelor prelucrate, scopul prelucrarii, la categoriile de persoane vizate sau la mecanismele utilizate pentru prelucrarea datelor, situatii de nu includ si prelucrarea datelor personale cu ocazia desfasurarii comertului on-line.
5.3 Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Furnizorul va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Clientul le furnizeaza. Scopurile colectarii datelor sunt, in mod exclusiv, urmatoarele:
1) transmiterea produselor comandate;
2) emiterea de documente financiar contabile (factura, chitanta) si
3) transmiterea, numai la solicitarea expresa a Clientului, de newsletter si/sau promotii sau oferte.
Refuzul Clientului de a furniza detaliile specificate in sectiunea de „Comanda” determina imposibilitatea Furnizorului de a livra produsele. Conform Legii nr. 677/2001, Clientul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata Clientul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicitate stergerea datelor (pentru exercitarea acestor drepturi, Clientul poate adresa o simpla cerere scrisa, datata si semnata, la adresa de e-mail info@hlcc.ro sau la adresa sediului social al societatii).
5.4 Furnizorul utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici si proceduri de lucru, inclusiv de control, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare. Serverele pe care prezenta pagina de internet este gazduita sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate din punct de vedere tehnic si din punct de vedere al securitatii. Furnizorul depune toate eforturile rezonabile, justificate comercial, pentru a proteja toate datele cu caracter personal colectate. Furnizorul nu va fi tinut responsabil pentru continutul paginilor de internet la care prezenta pagina face trimitere. Furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura prezentei pagini de internet in orice moment si fara preaviz.
5.5 Furnizarea datelor personale nu implica nicio obligatie din partea utilizatorilor/Clientilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita oricand stergerea datelor personale din baza de date. Furnizorul va respecta informatiile confidentiale pe care utilizatorii/Clientii le furnizeaza prin intermediul comunicatiilor electronice si nu va vinde adresele electronice ale Clientilor. Furnizorul solicita numele, adresa de e-mail, numarul de telefon si adresa de livrare de la Clientii sai doar in scopul finalizarii comenzilor.
5.6 Orice schimbare a acestor reguli de confidentialitate vor fi comunicate prin intermediul prezentei pagini cu cel putin 10 zile inainte de implementarea lor. Informatiile colectate inainte de implementarea schimbarilor vor fi asigurate in conformitate cu vechile reguli de confidentialitate. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestei pagini, Clientul ofera Furnizorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii.
VI. PROTECTIA CONSUMATORILOR:
http://www.anpc.gov.ro/